Acest website foloseste cookie-uri. Navigand in continuare sau inchizand aceasta fereastra, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii | Inchide
Cireașa de pe tort la petrecerea copiilor? Happy Booth!

Petrecerea aniversară pentru copilul tău? Știi ultima tendință?

Cabina foto este noua modă printre organizatorii de evenimente, de la mic la mare. În viteza societății actuale vrem ca totul să fie rapid, iar pozele instante ne oferă acest lucru.

 

Ne dorim să oferim amintiri pentru acasă invitaților, iar copiii sunt foarte entuziasmați de servicii interactive. Știm că zâmbetul copilului tău este un motiv întemeiat pentru a te zbate în găsirea unui loc special pentru petrecerea lui.

 

Prilej de zâmbete

 

Redăm instant emoțiile prichindeilor, fericirea fiind cel mai des întâlnită și dorită. Cât de frumos este să ai amintiri pentru totdeauna.

Dacă tu cauți un mod eficient să ai poze la o petrecere tematică pentru copii, atunci poți apela la ajutorul unei cabine photo. Firma va veni cu tot ce este necesar instalării acestei invenții. Este nevoie de un fundal fotografic, un stand de prezentare cu instrucțiuni de utilizare. Totul poate fi ansamblat în așa fel încât să se asorteze cu toate aranjamentele sălii unde se desfășoară acea petrecere.

Ce trebuie să știi înainte să apelezi la un astfel de serviciu în vogă?

Calitatea fotografiilor pare să fie un motiv care-i face pe oameni să aleagă o cabină foto. Este clar că nimeni nu-și dorește să plătească și să obțină poze de o proastă calitate. Excludem sigur umbrele care pot apărea pe față, foaia fotografică, culori șterse etc.

Poți verifica portofoliul și exemplele firmei. Să ceri un training de specialitate de la asistenții de la cabina foto.

 

Sfaturi pentru buna funcționare a cabinei

Chiar dacă este popular, acest serviciu poate fi înțeles greșit de oameni. Se poate întâmpla ca oamenii să se adune lângă cabină și să încurce circulația în local sau să spargă petrecerea.

 

O cabină deschisă?