Acest website foloseste cookie-uri. Navigand in continuare sau inchizand aceasta fereastra, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla detalii | Inchide
3 motive pentru care photo booth-ul e un must la nunta ta

Nunta e un moment special în viața oricărei persoane, unul care se întâmplă o dată-n viață; asta pentru cei mai mulți dintre noi. Și ca orice experiență care se întâmplă o dată în viață, trebuie să fie memorabilă, de povestit și repovestit nepoților și strănepoților.

Cine nu își dorește să aibă o nuntă ca-n povești, unde toată lumea să se simtă bine și să se distreze?! Metodele de a-i distra pe invitați la nuntă evoluează de la an la an, așa că nimeni nu se mai poate plânge că nu i-a priit muzica sau că a stat pe scaun toată seara.

Una dintre opțiunile pe care le au mirii de astăzi la dispoziție este cabina foto, cunoscută și sub numele de photo booth.  Nouă ne place să îi spunem HAPPY BOOTH. Tu spune-i cum vrei, rezultatul e același: amintiri memorabile și un plus de distracție la nunta ta.

Avem zeci de motive pentru care photo booth-ul este un #must la nuntă. Iată doar trei dintre ele:

 

1.         Amintiri la secundă

Să ai fotografia imediat ce ai făcut-o e minunat, în general, cu atât mai mult la o nuntă. Pozele instant creează povestea evenimentului moment cu moment și surprind clipele cele mai distractive. În plus, invitații pot lua acasă fotografiile printate și rămân cu amintiri „happy” de la nunta ta.

2.         Distracție căci se pozează!

O seară lungă cere modalități variate pentru distracție. Cu siguranță toată lumea va ieși la dans și se va simți bine pe ringul de dans, dar în momentele de pauză atracția principală va fi photo booth-ul. Vor putea face câte poze vor, când vor și cu cine vor. Mai mult, Happy Booth vine însoțit de accesorii vesele: pancarte cu mesaje amuzante, măști, pălării sau ochelari.

3.         Mărturii orginale

Dacă te gândești ce mărturii să le oferi invitaților la plecare, uită de această grijă. Fotografiile printate sunt un cadou inedit și cele mai frumoase amintiri de la un eveniment atât de special.

Dacă îți dorești o cabină foto la nunta ta, dă-ne de veste și îți vom răspunde imediat. Suntem mai mult decât bucuroși să te ajutăm să faci din evenimentul tău o poveste colorată, în care voia bună poposește de seara până dimineața.